Introductie

Bij de voorkeuzes kun je voorgedefineerde velden aanmaken. Dit zijn velden met vaste keuzeopties.


Acties tijdregistratie

Hier stel je de verschillende acties in waarop je tijdregistraties kunt doen (los van de werkplaatsbonnen). Deze acties hebben altijd een aan/uit status. Zo hoef je dus geen 'aanwezig' en 'afwezig' te maken, maar alleen een 'aanwezig'. Let op dat de 'aanwezig' altijd de eerste in de lijst is, aangezien die aan blijft staan zodra je een andere actie activeert, waarbij andere acties automatisch stoppen.


Kortingsgroepen en staffels

Zie: Kortingsstaffels


Planopties

Dit zijn extra vinkjes die je kunt toevoegen aan plan-items, zodat je zelf in de gaten kunt houden of bijv. het voertuig al aanwezig is, de artikelen al besteld zijn, etc.


Factuuronderwerpen

Je kunt voorkeuzes voor mogelijke factuuronderwerpen aanmaken. Als hier niks in staat dan kun je het onderwerp zelf invoeren.


Garantiepakketten

Je kunt hier verschillende garantiepakketten aanmaken.


Naam: De naam voor jezelf

Omschrijving: Tekst welke op de factuur komt. Zet hier %datum% in voor garantiedatum.

Maanden: Het aantal maanden garantie

Onderhoudsbeurt: Hier kun je een beurt koppelen welke automatisch onder de verkochte auto gezet wordt.


Werkbon-categorie├źn

Je kunt categorieen aanmaken waarin je werkbonnen kunt plaatsen. Denk aan een status (voorbereiding, artikelen besteld, etc). 


Onderhoudsintervallen

Hier kun je extra intervallen aanmaken, naast de standaard 'Onderhoudsbeurt' en 'Distributieriem'. Denk aan 'smeerbeurt' of andere intervallen die je bij wilt houden. Deze intervallen komen, als ze bij een voertuig zijn ingevoerd, ook in de agenda terecht.