Voor AutomaaT GO is er een Google Spreadsheets-addin beschikbaar, waarmee je rapportages kunt maken die de getallen rechtstreeks uit de boekhouding van AutomaaT GO pakken. Zo is je spreadsheet altijd up-to-date en kun je formules gebruiken om dingen te berekenen.

Op dit moment bevat de rapportage alleen cijfers uit de boekhouding. Dit zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

Installeren

Om de add-on te gebruiken kun je hem hier installeren in Google Spreadsheets: https://chrome.google.com/webstore/detail/csw-go-rapportage/kkmnjhiodomelncdfbidbknibgjhejel?hl=nl&gl=NL&authuser=0

Zodra de add-on geïnstalleerd is, klik je in de menubalk op AutomaaT GO > Inloggen in GO. Vervolgens vul je je cd-key en serienummer in en klik je op inloggen.

Gebruiken

De volgende functies zijn beschikbaar:

• goBoekhouding_BeginbalansVanuitGrootboek(Jaar, Periode, GBNummer)
  • goBoekhouding_ProefbalansVanuitGrootboek(Jaar, Periode, GBNummer)
  • goBoekhouding_SaldibalansVanuitGrootboek(Jaar, Periode, GBNummer)
  • goBoekhouding_AantalVanuitGrootboek (Jaar, Periode, GBNummer)

• goBoekhouding_BeginbalansVanuitKostengroep(Jaar, Periode, Kostengroep)
  • goBoekhouding_ProefbalansVanuitKostengroep(Jaar, Periode, Kostengroep)
  • goBoekhouding_SaldibalansVanuitKostengroep(Jaar, Periode, Kostengroep)
  • goBoekhouding_AantalVanuitKostengroep (Jaar, Periode, Kostengroep)

• goBoekhouding_BeginbalansVanuitExpoitatiegroep(Jaar, Periode, GBNummer)
  • goBoekhouding_ProefbalansVanuitExpoitatiegroep(Jaar, Periode, GBNummer)
  • goBoekhouding_SaldibalansVanuitExpoitatiegroep(Jaar, Periode, GBNummer)
  • goBoekhouding_AantalVanuitExpoitatiegroep (Jaar, Periode, GBNummer)