Met de module CSW Occasion Online kun je je voertuigen eenvoudig online plaatsen naar meer dan 200 verschillende websites.

Abonnement

We hebben drie verschillende abonnementen beschikbaar. Hierbij ligt het eraan met hoeveel websites je wilt koppelen:

• CSW Occasion Online - 1 koppeling
  • CSW Occasion Online - 3 koppelingen
  • CSW Occasion Online - onbeperkt koppeling

Naast de CSW Occasion Online-module kun je ook de module Website Integratie toevoegen. Hiermee laat je je voertuigen op je eigen website zien.

Let op: de Website Integratie is ook een koppeling. Stel je hebt het abonnement met 3 koppelingen dan kun je (incl de Website Integratie) nog 2 andere websites koppelen.

Instellen

Via de Instellingen > Auto's > Online Plaatsen kun je instellen welke koppelingen je wilt gebruiken. Per koppeling zijn er eventueel ook nog specifieke instellingen beschikbaar.

Autogegevens invoeren en online plaatsen

In de voorraadlijst kun je bij de voertuigen alle gewenste gegevens en opties invullen. Ook kun je hier alle foto's toevoegen die je wilt.

In de lijst zelf kun je achter het voertuig op het vinkje klikken om het voertuig online te zetten. Vervolgens vink je aan op welke website(s) je dit voertuig wilt plaatsen.

Zodra je een voertuig verkoopt wordt deze automatisch van internet af gehaald.

Website integratie

Met de module Website Integratie kun je je voorraadvoertuigen op je eigen website plaatsen.

Instellen

Hiervoor ga je naar http://www.voorraadmodule.nl/config en log je vervolgens in met je inloggegevens.

Vervolgens kun je verschillende lijsten aanmaken om op je website te plaatsen. Over het algemeen wordt één lijst gebruikt, maar je zou bijv. aparte lijsten kunnen maken voor nieuwe en gebruikte voertuigen.

Integreren op je website

Op bovenstaande url vind je ook een integratiehandleiding. Dit is een stuk (javascript)code welke je bij je website invoert. Dit stuk code zorgt ervoor dat al je geselecteerde voertuigen worden laten zien.