Benodigde module: Uitleen

Onder de kop werkplaats vind je ook je uitleenauto's. Hierin heb je een overzicht van je uitleenauto's en kun je bijvoorbeeld een uitleen- of verhuurovereenkomst printen.

Knoppen

Nieuw

Via de knop nieuw kun je een nieuwe uitleen aanmaken. Je kunt hierbij kiezen voor de uit te lenen auto, of het om uitleen, verhuur of een proefrit gaat en alle verdere gegevens die je wilt invullen.

De klant kun je opzoeken door op het loepje te klikken.

Note: Je kunt ook direct dubbelklikken op de uit te lenen auto in de lijst. Dan opent ook het uitleenscherm, maar al met het ingevulde kenteken van de uitleenauto.

Uitleen volgens planning

Heb je in de planning een uitleenauto aan de klant toegekend, dan kun je de knop 'uitleen volgens planning' gebruiken. Vervolgens kies je het planningsitem waar het om gaat. AutomaaT GO neemt vervolgens de gegevens van de klant en de uit te lenen auto al mee.

Historie

Via deze knop kunt u alle historie inzien die er qua uitleen of verhuur of gedaan is.

Proefritten

Door op deze knop te drukken vind je alle proefritten die er met deze auto gemaakt zijn.

Printen

Met de knop printen kun je je complete uitleenautolijst printen.

Exporteren

Met de knop 'exporteren' kun je je volledige uitleenautolijst exporteren.