In je artikellijst vind je alle artikelen die je het systeem geleerd hebt. Ook kun je hier artikellijsten inlezen, van bijvoorbeeld een leverancier.

Je kunt eenvoudig zoeken in de artikellijst door in het witte vak van de door jou gekozen kolom te typen waar je naar opzoek bent.

Knoppen

Nieuw

Met de knop nieuw kun je een nieuw artikel aan het systeem leren.

Wil je een complete artikellijst in een keer aan het systeem leren, druk dan op de drie puntjes rechts en kies daar voor 'importeren'.

Bewerken

Wil je een artikel bewerken? Selecteer dan het gewenste artikel en druk op de knop bewerken. Hier kun je ook de prijs van het artikel aanpassen.

Verwijderen

Met de knop verwijderen kun je een geselecteerd artikel uit je artikellijst verwijderen.

Filter

Wil je een selectie maken in je artikellijst, bijvoorbeeld op locatie of koophistorie? Gebruik dan de knop 'filter'. Hierna kun je verscheidene selecties maken.

Printen

Met de knop printen kun je je complete artikellijst printen.

Exporteren

Met de knop 'exporteren' kun je je volledige artikellijst exporteren.

Categorieën

Deze knop staat standaard op "geen". Wanneer je hier op klikt krijg je al je magazijncategorieen te zien. Als je een categorie aanklikt zie je alle artikelen die bij die categorie horen.

Importeren

De knop om een bestand (artikellijst) te importeren vind je onder de drie puntjes (rechts in je scherm).

Voorraad tellen

Zie: Voorraad tellen

Ontdubbelen

Zie: Voorraad ontdubbelen