Een onderhoudsbeurt kun je gebruiken wanneer bepaalde handelingen vaak voorkomen. Je hoeft in je facturatie dan niet steeds alle regels in te typen, maar kunt gelijk een onderhoudsbeurt invoegen.

Knoppen

Nieuw

Met de knop 'nieuw' kun je een nieuwe onderhoudsbeurt toevoegen. In het volgende scherm geef je de onderhoudsbeurt een naam en voeg je de gewenste artikelen en/of tekstregels toe. Wanneer je klaar bent klik je links op de knop 'opslaan'.

Bewerken

Wil je een onderhoudsbeurt bewerken? Gebruik dan de knop bewerken. Een al bestaande regel in de onderhoudsbeurt kun je verwijderen door op deze regel te klikken en op je toetsenbord op de delete-knop te drukken.

Verwijderen

Met de knop verwijderen kun je een geselecteerde onderhoudsbeurt uit het systeem verwijderen.