Je volledige leverancierslijst vind je onder de knop Relaties > Leveranciers.

Door in het witte vak van een kolom te klikken kun je zoeken in het onderwerp van de kolom, bijvoorbeeld naam of adres.

Wil je je leverancierslijst sorteren op een bepaalde kolom, bijvoorbeeld op postcode? Klik dan in dit geval op het woord 'postcode'.

Knoppen

Nieuw

Met de knop 'nieuw' kun je een nieuwe leverancier toevoegen.

Bewerken

Wil je de gegevens van een klant bewerken? Selecteer dan de gewenste leverancier en druk op de knop 'bewerken'. Dubbelklikken op de leverancier kan ook.

Vergeet na het maken van de aanpassingen niet op de knop 'opslaan' te klikken, links in het leveranciersscherm.

Verwijderen

Met de knop verwijderen kun je een leverancier uit je leverancierslijst verwijderen. De rekeningen et cetera van deze leverancier komen vervolgens onder passanten.

Printen

Met de knop printen kun je je complete leverancierslijst printen. Je kunt bij 'volgorde' ook nog aangeven hoe de lijst geprint moet worden, op volgorde van naam, postcode of plaats.

Wil je een selectie printen? Maak dan eerst de selectie aan (zie de kop 'selectie') en druk vervolgens op printen. Het systeem print nu alleen de geselecteerde leveranciers in de door jou gekozen volgorde.

Exporteren

Met de knop 'exporteren' kun je je volledige leverancierslijst exporteren. Wil je alleen een gedeelte exporteren, maak dan eerst een selectie aan (zie de kop 'selectie') en klik vervolgens op 'exporteren'.

...

Onder deze knop kun je de volgende functies uitvoeren:

• Leveranciers samenvoegen
    • Wil je twee leveranciers samenvoegen, zet dan het vinkje voor de te samenvoegen klanten aan. De laatst aangevinkte leverancier blijft bestaan. Na het aanvinken klik je rechts in je scherm op de drie puntjes en vervolgens op 'leveranciers samenvoegen'.
      Let op: alleen de objecten die aan de klant hangen die worden overgezet, er wordt verder geen informatie overgezet of samengevoegd.
  • Importeren
    • De knop om een bestand (leverancierslijst) te importeren vind je onder de drie puntjes (rechts in je scherm).