Je volledige werknemerslijst vind je onder de knop Relaties > Werknemers.

Door in het witte vak van een kolom te klikken kun je zoeken in het onderwerp van de kolom, bijvoorbeeld naam of adres.

Wil je je werknemerslijst sorteren op een bepaalde kolom, bijvoorbeeld op postcode? Klik dan in dit geval op het woord 'postcode'.

Knoppen

Nieuw

Met de knop 'nieuw' kun je een nieuwe werknemer toevoegen.

Bewerken

Wil je de gegevens van een werknemer bewerken? Selecteer dan de gewenste werknemer en druk op de knop 'bewerken'. Dubbelklikken op de werknemer kan ook.

Vergeet na het maken van de aanpassingen niet op de knop 'opslaan' te klikken, links in het werknemerscherm.

Verwijderen

Met de knop verwijderen kun je een werknemer uit je werknemerslijst verwijderen.

Printen

Met de knop printen kun je je complete werknemerslijst printen. Je kunt bij 'volgorde' ook nog aangeven hoe de lijst geprint moet worden, op volgorde van naam, postcode of plaats.

Wil je een selectie printen? Maak dan eerst de selectie aan (zie de kop 'selectie') en druk vervolgens op printen. Het systeem print nu alleen de geselecteerde werknemers in de door jou gekozen volgorde.

Exporteren

Met de knop 'exporteren' kun je je volledige werknemerslijst exporteren. Wil je alleen een gedeelte exporteren, maak dan eerst een selectie aan (zie de kop 'selectie') en klik vervolgens op 'exporteren'.

Importeren

De knop om een bestand (werknemerslijst) te importeren vind je onder de drie puntjes (rechts in je scherm).

Werknemer bewerken

Werktijden

Je kunt hier de werktijden voor deze specifieke werknemer aanpassen. Als je de algemene werktijden wilt aanpassen dan doe je dat bij Instellingen > Relaties > Werknemers. Zet een vinkje bij de dagen die specifiek voor deze werknemer zijn. Als een werknemer op een dag niet werkt dan vul je bij zowel de start als eindtijd 00:00 in.