Je volledige facturenlijst van het huidige jaar vind je onder de knop Relaties > Facturen.

Door in het witte vak van een kolom te klikken kun je zoeken in het onderwerp van de kolom, bijvoorbeeld nummer of naam.

Wil je je facturenlijst sorteren op een bepaalde kolom, bijvoorbeeld op klantnaam? Klik dan in dit geval op het woord 'Klant'.

Knoppen

Inzien

Met de knop 'inzien' kun je een de factuur bekijken. Vanaf hier kun je hem ook nog een keer printen of emailen (ook als herinnering). Ook kun je hier een betaling aan de factuur toevoegen.

Mutaties

Hier kun je zien hoe de factuur geboekt is in de boekhouding.

Betalingen

Met deze knop ziet u een overzicht van de betalingen op deze factuur.

Memo

Hiermee kun je een memoblok toevoegen aan de factuur. Denk bijv. aan een betalingsregeling of andere opmerkingen. Met de knop Zonder memo kun je vervolgens alleen de openstaande facturen zonder memoblok laten zien.

Totalen

Hiermee krijg je een overzicht over de omzetten over een bepaalde periode.

Print

Hiermee kun je een facturenlijst printen. Indien de knop Openstaand aan staat print je een lijst van alle openstaande posten.

Herinnering

Hier kun je zien hoe de factuur geboekt is in de boekhouding.

Exporteren

Met de knop 'exporteren' kun je je volledige facturen exporteren. Indien de knop Openstaand aan staat print je een lijst van alle openstaande posten.

Zonder memo

Met deze knop kun je vervolgens alleen de openstaande facturen zonder memoblok laten zien.

Openstaand

Als je deze aanklikt kun laat het programma vervolgens alleen de openstaande facturen zien.

20xx

Hiermee selecteer je over welk jaartal je de facturen wilt zien.

...

Onder deze knop kun je de volgende functies uitvoeren:

• Openstaand per
    • Hiermee vraag je een openstaande postenlijst per een bepaalde datum op, bijvoorbeeld van 1 januari.
  • Factuurinhoud zoeken
    • Hiermee kun je in facturen en werkbonnen zoeken op tekst. Het programma zoekt hierbij ook in alle regels.
  • (Opnieuw) boeken
    • De geselecteerde factu(u)r(en) opnieuw doorboeken. Als je een extern boekhoudpakket gekoppeld hebt, wordt hij daarin ook opnieuw doorgeboekt.
  • Factuur wijzigen
    • Hiermee kun je de geselecteerde factuur wijzigen.
  • Factuur crediteren
    • Hiermee kun je de geselecteerde factuur crediteren. De oude en nieuwe factuur worden hierbij tegen elkaar afgeboekt.
  • Import glasgarage