In dit scherm stel je je eigen bedrijfsgegevens in. Deze gegevens kunnen ook worden meegenomen in print-ontwerpen of teksten in de tekstverwerker.

Vestigingen

Hier kun je specifieke instellingen instellen voor wanneer je meerdere vestigingen in het programma gebruikt.

Nieuwe ... automatisch in alle vestigingen

Als deze instelling aan staat dan staat de vestiging automatisch op 'Alle' wanneer je een nieuwe klant/leverancier aanmaakt.

Artikelen aanmaken per vestiging

Wanneer deze instelling aan staat komt een nieuw artikel alleen in de artikellijst van de vestiging waar je nu in staat.

Geen ... uit andere vestigingen kunnen gebruiken

Hiermee blokkeer je het gebruik van klanten/auto's in andere vestigingen.

Wanneer je een klant zoekt die in een andere vestiging staat wordt de mogelijkheid gegeven dit voertuig te wijzigen naar 'Alle' vestigingen. Wanneer je een klant op basis van kenteken zoekt dan krijg je de mogelijkheid een andere klant te selecteren die bij dit kenteken hoort. Deze wordt niet automatisch aan dit kenteken gekoppeld.

Wanneer je een auto zoekt die in een andere vestiging staat wordt de mogelijkheid gegeven dit voertuig te wijzigen naar 'Alle' vestigingen.

Extra diensten

We bieden enkele extra (betaalde) diensten aan in het pakket, zoals een SMS versturen of een taxatie via AutoTelex. In dit tabblad kun je deze diensten blokkeren.

Backup

Hier kun je een backup downloaden van je huidige database.