Introductie

Hier vind je informatie over het instellen van de agenda & planning.


Instellingen

Diverse instellingen voor de planning.


Advies

Je kunt, zodra je een voertuig selecteert voor een planning of werkbon, automatisch een advies laten weergeven. Hierin laat het programma bijvoorbeeld zien dat het voertuig voor een APK-keuring aan de beurt is, of of de klant nog openstaande posten heeft.


Overige instellingen

Planning toevoegen aan je eigen telefoon

Via de gemelde url kun je de werkplaatsplanning eenvoudig toevoegen aan bijv. je mobiele telefoon.


Plansoorten

Hier kun je de plansoorten aanmaken welke ingepland kunnen worden in de planning. Indien je online planning gebruikt kun je ook per plansoort aangeven of deze online in te plannen moet zijn.


Online Planning

Met de uitbreiding Online Planning kun je eenvoudig een planningsmodule op je eigen website plaatsen. Hiermee kunnen je klanten eenvoudig een aanvraag doen voor onderhoud en/of APK. Ook kun je, wanneer je een mailing stuurt, eenvoudig een link meesturen naar de online planning, zodat mensen a.d.h.v. de mailing eenvoudig hun onderhoud in kunnen plannen.


De prijs van de online planning is €12,50 per maand.


De online planning kun je eenvoudig aan je website toevoegen d.m.v. een stukje code welke je in AutomaaT GO te zien krijgt. Je kunt uiterlijke zaken aanpassen door in de stylesheet van je pagina de class 'cswPlanning' aan te passen, bijvoorbeeld:


.cswPlanning {
    width: 100%;
}

.cswPlanning h2 {
    font-size: 12pt;
}

.cswPlanning label {
    font-weight: bold;
}