Het startscherm op de tablet is het scherm waarin de werknemer geselecteerd kan worden. Onder de naam van de werknemer ziet u een balk. Hierin kunt u zien waar werknemers op dit moment mee bezig zijn, of dat zij geen lopende acties hebben. Om een werknemer te selecteren kunt u deze eenvoudig aantikken. Wanneer je direct op de onderbalk klikt (waar de actieve werkbon staat) opent het programma direct de desbetreffende werkbon.