Voor de koppeling met iMuis is de Cloud-Switch-module benodigd.

Koppelingsmogelijkheden

SoortMogelijk
Facturen doorsturenJa
Facturen wijzigenJa
Rekeningen doorsturenJa
Rekeningen wijzigenJa
Betalingen doorsturenJa
Betalingen ophalenJa
PDF meesturenNee

Instellen

Voor de koppeling met iMuis is de Cloud-Switch-module benodigd, deze vraag je aan bij iMuis. Zodra je deze module hebt ga je in iMuis Online naar [Mijn gegevens] via de menu-optie [Beheer]. Via de button [Verbindingen] zoek je AutomaaT GO op en klik je vervolgens op [Maak verbinding]. Ter verificatie vraagt iMuis Online nogmaals het wachtwoord in te voeren. Hierna krijg je een omgevingscode welke je in AutomaaT GO moet invoeren bij het Sleutel-veld.

Het instellen van de iMuis-koppeling gaat vervolgens eenvoudig bij de Instellingen > Boekhouding > tabblad 'Externe boekhouding'. Hier selecteer je als type 'iMuis'. Vervolgens kun je hier de API-key invoeren die je bij de vorige stap gekregen hebt.

Wanneer dit gelukt is kun je, via de knoppen 'Instellingen resetten' en 'Instellingen ophalen' de grootboekrekeningen en andere instellingen ophalen vanuit iMuis. Het verschil tussen deze knoppen is dat 'Instellingen resetten' de huidige instellingen verwijderd en daarna alles ophaalt, waarbij 'Instellingen ophalen' de huidige instellingen laat staan en eventueel nieuwe grootboekrekeningen aanvult.

Werking

Om boekingen door te sturen naar iMuis hoef je niks te doen. Dit doet AutomaaT GO automatisch zodra je bijv. een factuur maakt.