Facturen wijzigenNee*
Rekeningen doorsturenJa
Rekeningen wijzigenNee*
Betalingen ophalenJa
  • De factuur dient eerst handmatig uit Cash verwijderd te worden voordat hij opnieuw ingestuurd kan worden.

Instellen

Het instellen van de Cash-koppeling gaat eenvoudig bij de Instellingen > Boekhouding > tabblad 'Externe boekhouding'. Hier selecteer je als type 'Cash'. Vervolgens kun je je gebruikersnaam (emailadres), wachtwoord en de sleutel (relatienummer) invoeren.

Let op: Zorg ervoor dat er voor de koppeling een aparte gebruiker is aangemaakt. Zie ook de API-documentatie.

Wanneer dit gelukt is kun je, via de knoppen 'Instellingen resetten' en 'Instellingen ophalen' de grootboekrekeningen en andere instellingen ophalen vanuit Cash. Het verschil tussen deze knoppen is dat 'Instellingen resetten' de huidige instellingen verwijderd en daarna alles ophaalt, waarbij 'Instellingen ophalen' de huidige instellingen laat staan en eventueel nieuwe grootboekrekeningen aanvult.

Werking

Om boekingen door te sturen naar Cash hoef je niks te doen. Dit doet GO automatisch zodra je een factuur maakt.