Koppelingsmogelijkheden

SoortMogelijk
Facturen doorsturenJa
Facturen wijzigenNee
Rekeningen doorsturenJa
Rekeningen wijzigenNee
Betalingen doorsturenNee
Betalingen ophalenJa

Instellen

Het instellen van de Informer-koppeling gaat eenvoudig bij de Instellingen > Boekhouding > tabblad 'Externe boekhouding'. Hier selecteer je als type 'Informer'. Vervolgens vul je bij gebruikersnaam je beveiligingscode in en bij de Sleutel je API-key.

Wanneer dit gelukt is kun je, via de knoppen 'Instellingen resetten' en 'Instellingen ophalen' de grootboekrekeningen en andere instellingen ophalen vanuit Informer. Het verschil tussen deze knoppen is dat 'Instellingen resetten' de huidige instellingen verwijderd en daarna alles ophaalt, waarbij 'Instellingen ophalen' de huidige instellingen laat staan en eventueel nieuwe grootboekrekeningen aanvult.

Hoe kom ik aan mijn Informer API code?

Na inloggen bij Informer klik je op Instellingen en kies je "API-sleutels". Je kunt hier een nieuwe API code aanmaken voor Employes

Wat is mijn security code?

De security code (Beveilingscode) voer je in als je inlogt in de Informer-applicatie

Werking

Om boekingen door te sturen naar Informer hoef je niks te doen. Dit doet AutomaaT GO automatisch zodra je bijv. een factuur maakt.

Helaas is het door beperkingen aan de kant van Informer niet mogelijk om gewijzigde boekingen door te sturen.