Wanneer je AutomaaT GO opstart kom je, na het inloggen, terecht in het startscherm van AutomaaT GO. Hier zie je verschillende widgets, bijvoorbeeld de planning, een nieuwsfeed, je agenda en nog veel meer.

Met de knop filter bij de agenda kun je aan- en uitvinken wat je in de agenda wilt zien. Als je hier klaar mee bent klik je onderin de agenda-widget op 'filter opslaan'. De agenda kun je per computer instellen. Zo kun je bij de mensen in de werkplaats alleen dingen weer laten geven die te maken hebben met de werkzaamheden en bij de administratie juist weer alleen dingen die te maken hebben met facturen etcetera.