In de bandenopslag vind je alle banden die ooit bij je in opslag geweest zijn. Wil je alleen de banden zien die nu in opslag staan? Klik dan rechtsboven op "alleen opslag".

Als een bepaalde opslag een profiel heeft kleiner dan 2 mm. dan wordt het aantal bij banden geel. Als het kleiner is dan 1.6 mm. dan wordt het aantal-veld rood.

Knoppen

Nieuw

Met de knop nieuw kun je banden die je aan je opslag toevoegt ingeven. Er opent een nieuw scherm waarin je eerst de klant dient aan te geven. In het opvolgende scherm kun je onder andere aangeven om wat voor banden het gaat, hoe veel en op welke locatie je ze opslaat.

In de tabel kun je verder nog allerlei gegevens over de band(en) zelf kwijt.

Bewerken

Met de knop "bewerken" kun je de door jou geselecteerde opslag bewerken/wijzigen.

Verwijderen

Je kunt ook banden helemaal verwijderen uit je opslag. Dit doe je met de knop "verwijderen".

Printen

Met de knop printen kun je je complete bandenopslaglijst printen.

Exporteren

Met de knop 'exporteren' kun je je volledige bandenopslaglijst exporteren.

Mailingen op bandenopslag

Via de Klantenlijst kun je ook mailingen versturen met een selectie op de bandenopslag. Denk bijv. aan een email dat de banden een te lage profieldiepte hebben of een SMS dat de klant aan zijn bandenwissel toe is.