Hier vind je informatie over het instellen van de printers.

Algemeen

KIX-code op facturen/labels Geeft aan of je een KIX-code wilt printen op labels en/of facturen.

Geen contactpersonen op facturen/labels Geeft aan dat je geen contactpersonen wilt printen op facturen en/of labels.

UBL-bestanden met facturen meesturen Geeft aan of er een UBL-bestand wordt meegestuurd met facturen die je mailt naar bedrijven.

Google Cloudprinter

Via Google Cloudprinter kunnen documenten direct naar de printer worden gestuurd. Denk hierbij aan kopiefacturen etc. Meer informatie hierover lees je bij Printen via Google Cloudprinter.

Emailformulieren

Hier stel je de standaard-tekst in welke gebruikt wordt wanneer je een mail stuurt. De teksten kun je aanmaken in de tekstverwerker.

Layouts

Briefpapier

Hier kun je je briefpapier koppelen aan AutomaaT. Hiervoor heb je een PDF-bestand nodig. Het beste kun je deze opvragen bij je drukker.

Je kunt verschillende PDF's uploaden. Als je bijvoorbeeld print op briefpapier, maar bij je email ook je briefpapier wilt meesturen dan kun je deze uploaden bij Briefpapier / Email.

Je kunt hier ook een PDF van je algemene voorwaarden in het systeem zetten. Deze wordt automatisch meegestuurd wanneer je een factuur/order/offerte mailt naar de klant.

Voorkeuzes

Indien je Google Cloudprinter hebt ingesteld kun je hier instellen welk document naar welke printer moet. Let op: er wordt dan niet meer om een bevestiging gevraagd.

Ontwerpen

Hier kun je aanpassen hoe formulieren (zoals facturen e.d.) eruit zien als je ze print.