Indien je deelnemer bent van GlasGarage kun je de facturen van GlasGarage eenvoudig importeren in AutomaaT GO. Zorg ervoor dat je de artikelen van GlasGarage in je magazijn hebt staan. Hij zoekt hier de artikelnummers op voor de artikelinformatie.

Het importeren van de klanten en facturen bestaat uit de drie onderstaande stappen.

Debiteuren en facturen exporteren

Allereerst dien je de debiteuren en facturen te exporteren vanuit GlasGarage.

Debiteuren/klanten importeren

Via de Relaties > Klanten kun je allereerst de klanten importeren. Dit kan bij de drie blauwe puntjes en vervolgens 'Importeren GlasGarage'. Vervolgens selecteer je het debiteuren-bestand van GlasGarage.

Facturen importeren

Via de Relaties > Facturen kun je vervolgens de facturen importeren. Dit kan bij de drie blauwe puntjes en vervolgens 'Importeren GlasGarage'. Vervolgens selecteer je het facturen-bestand van GlasGarage.