Als een externe koppeling niet wil openen kan dat voornamelijk door 2 dingen komen:

• Er worden popups geblokkeerd
  • De externe koppeling draait niet via een beveiligde (https-)verbinding

Popups geblokkeerd

Indien de popup geblokkeerd wordt, zie je rechts-bovenin het programma het volgende icoontje staan:

Wanneer je hier op klikt, kun je vervolgens aanklikken dat popups altijd mogen worden weergegeven.

Pagina draait via een onbeveiligde verbinding

Indien de externe koppeling via een onbeveiligde verbinding werkt, wordt deze door de browser geblokkeerd. Je ziet dan rechts-bovenin het programma het volgende icoontje staan:

Als je hierop klikt, kun je aangeven: "onveilige scripts laden". Daarna zal de verbinding wel werken, echter waarschijnlijk niet meer als je AutomaaT GO opnieuw opstart.

Om permanent toegang te verlenen tot deze onveilige pagina klik op de 3 Zwarte puntjes rechts bovenin, daarna op App-informatie en daarna op Site instellingen.

Nu kun je in de intellingenlijst kiezen om Onveilige Content toe te staan voor Automaat GO.