In AutomaaT GO heb je automatisch de beschikking tot technische informatie van HaynesPro. De afstelgegevens en de servicebeurten zitten direct in AutomaaT GO geintegreerd.

Afstelgegevens

Als je in een factuur of werkbon zit kun je links naast de auto klikken op het tandwieltje. Je krijgt dan direct de afstelgegevens van dit voertuig te zien.

Servicebeurten

Je kunt direct de correcte servicebeurt van een auto toevoegen aan de werkbon. Je krijgt dan automatisch alle benodigde artikelen en de servicechecklist. Dit kan vanuit de planning, werkplaatsbon of factuur. Je klikt bovenin op de knop Onderhoudsbeurten en daarna op Servicebeurten. Je krijgt automatisch een lijst van alle beschikbare servicebeurten voor dit voertuig.

Wanneer je een servicebeurt selecteert en meeneemt, kun je hierna ook nog kiezen voor extra werkzaamheden, denk hierbij bijv. aan de distributieriem. Wanneer je vervolgens op Meenemen klikt, voegt het programma de onderdelen direct toe op de werkplaatsbon. Eventueel kun je op elke regel nog dubbelklikken om een ander artikel te selecteren (bijv. van een ander merk).

Ook zie je bovenin bij het kopje 'Inhoud' de mogelijkheid voor een checklist staan. Als je die opent dan krijg je de officiele dealerchecklist van het voertuig. Wanneer je later de factuur maakt kun je ook kiezen om deze checklist met de factuur mee te sturen.

Meer technische informatie

HaynesPro biedt nog veel meer technische informatie. Wil je zelf uitproberen hoe de complete data van HaynesPro van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou en je bedrijf? Vanuit AutomaaT GO kun je eenvoudig een gratis demo aanvragen van het complete pakket van HaynesPro.

Ga hiervoor naar het 'Home'-scherm en klik op de knop 'Gratis demo HaynesPro aanvragen'. Het activeren van de demo-aanvraag duurt over het algemeen één tot twee werkdagen. De demo is een maand geldig.