Benodigde module: Voorraadbeheer

Om de voorraad te tellen, ga je naar Magazijn en kies je voor Artikellijst

In de artikellijst, klik je op de 3 puntjes rechts boven in je scherm en kies je voor "Voorraad tellen"

Je krijgt nu de mogelijkheid om de categorie en/of de locatie te selecteren die je wilt gaan tellen. Maak je geen keuze? Dan krijg je een lijst van alle artikelen in je lijst.

Klik nu op de knop "berekenen" om de tellijst te genereren:

Je kunt nu gaan tellen en als het aantal aanwezige artikelen gewijzigd moet worden, klikken op in de kolom "Nieuw aantal" en het getelde aantal invoeren:

Als je alle wijzigingen hebt ingevoerd, klik je tenslotte op de knop "wijzigingen verwerken" om de aantallen in je artikellijst aan te passen.