In de agenda vind je vooral seinpunten voor voertuigen, facturen etc. Denk hierbij aan wanneer een voertuig toe is aan een APK-keuring, onderhoudsbeurt, maar ook wanneer openstaande facturen vervallen, etc.

Via de F2 toets kun je handmatig ook items toevoegen in de Agenda.

Filter

Je kunt rechts-bovenin het scherm filteren op welke agenda-items je wilt zien. Dit filter kun je ook opslaan en wordt per pc onthouden. Zo kun je op de receptie-pc andere items laten zien dan in de werkplaats.

Instellingen

Informatie over de instellingen van de agenda vind je hier: Agenda & Planning