GO kan gekoppeld worden aan veel verschillende boekhoudpakketten. Door deze koppeling worden verschillende zaken doorgestuurd naar het boekhoudpakket:

  • Boekingen van facturen
  • Boekingen van betalingen
  • Inkopen van voertuigen
  • Inkopen van artikelen


Daarnaast wordt periodiek de openstaande postenlijst gesynchroniseerd. Hierdoor kun je in GO dus ook zien welke facturen er betaald zijn en welke facturen er nog open staan.


Niet elke boekhoudkoppeling ondersteund de zelfde mogelijkheden. Meer informatie hierover vind je op de specifieke pagina van die boekhoudkoppeling.


Meer informatie over het instellen van de boekhoudkoppeling vind je hier.


Veelgestelde vragen

Melding: U kunt alleen een factuur zonder betalingen crediteren

Er staat nog een betaling op de factuur geboekt. Je dient deze betaling eerst in het boekhoudpakket van de factuur af te halen. Nadat de openstaande postenlijst dan gesynchroniseerd is (dit duurt max. een uur) dan is het betaalde bedrag weg en kan de factuur gecrediteerd worden.


Mijn inkoopfacturen komen onder debiteuren ipv crediteuren. Hoe komt dat?

Wanneer je een voertuig inkoopt van een klant, dan komt deze tussen de verkoopfacturen te staan en wordt hij dus geboekt onder debiteuren. Dit is omdat er een factuur met inhoud (informatie van het voertuig e.d.) wordt gegenereerd. Eigenlijk alle boekhoudpakketten ondersteunen bij boeken op crediteuren geen factuurinhoud, omdat ze er vanuit gaan dat het een rekening is welke van een leverancier af komt. Omdat nu niet de klant de factuur gegenereerd maar jij, wordt dit onder debiteuren geboekt.


Indien je een auto inboekt en aangeeft dat deze van een leverancier af komt, dan wordt deze wel onder crediteuren ingeboekt.