De koppeling met Partslink24 werkt anders dan de andere koppelingen. Helaas biedt Partslink24 geen manier om direct mee te integreren, maar we hebben wel wat handigheidjes hiervoor toegevoegd.

Partslink24 openen

Zodra je Partslink24 opent wordt automatisch het chassisnummer van het voertuig in je kladblok gezet. Deze kun je in Partslink24 direct plakken (via rechter-muisknop > Plakken of Ctrl + V), zodat je bij het correcte voertuig terecht komt.

Winkelwagen importeren

Nadat u de winkelwagen gevult heeft in Partslink24 opent u deze en selecteert u de tekst, te beginnen bij de kopregel tot u alle artikelregels heeft. Vervolgens plaatst u deze in het clipboard  (via rechter-muisknop > Kopiëren of Ctrl + C). Zodra u nu de webshop sluit worden de artikelen automatisch meegenomen naar GO.