iGarage is de gratis app voor het onderhoud aan je auto. Inclusief online onderhoudsboekje. Je kunt AutomaaT GO koppelen aan iGarage. Hiermee kun je dan eenvoudig auto-paspoorten aanmaken en worden ook facturen en werkbonnen doorgestuurd naar iGarage.

Instellen

Log hiervoor eerst in op iGarage. Hier gaan we rechts-bovenin naar het menu en klikken we vervolgens onderin op het tandwieltje en gaan we naar Externe koppelingen.

Onder 'Mijn garage management system' vullen we bij Gebruikersnaam je CD-Key in. Deze vind je in Automaa GO als je links-onderin op het tandwieltje klikt > Over.

Vervolgens gaan we in iGarage weer rechts-bovenin naar het menu en klikken we vervolgens onderin op het tandwieltje en gaan we naar 'Beheer API Instellingen - Tokens'.

Daarnaast gaan we in AutomaaT GO links-onderin naar het tandwieltje > Instellingen > Externe koppelingen > tabblad Koppelingen. Hier zet je het vinkje voor iGarage aan. Vervolgens kopieren we de bijbehorende tokens van iGarage naar de desbetreffende velden in AutomaaT GO.

Wanneer dit gedaan is zou de koppeling met iGarage moeten werken.

Gebruiken

Wanneer je een auto opent zie je links-onderin direct of dit voertuig al een AutoPaspoort heeft. Indien dit niet zo is kun je deze direct aanmaken.

Wanneer een voertuig een AutoPaspoort heeft en je maakt hier een werkbon en/of factuur van dan worden deze automatisch doorgestuurd naar iGarage.