Automatische mailingen

Via AutomaaT GO kun je automatisch mailingen versturen. Dit kan voor de APK-mailing, maar ook voor als het voertuig van de klant aan een onderhoudsbeurt toe is. Hoe je dit instelt lees je hier, hoe je de onderhoudsdata bijhoudt lees je hier.


Indien je de Online Planning hebt kun je ook automatisch een link meesturen waarbij de klant z'n onderhoud in kan plannen. Je voegt dan de code <<PlanURL>> toe aan je brief in de tekstverwerker.


Offertes met acceptatielink

Je kunt eenvoudig een offerte naar de klant mailen met daarin een acceptatielink. Voeg de code <<AcceptURL>> toe aan je offerte-brief in de tekstverwerker. 

De klant ontvangt vervolgens een mail met de offerte als bijlage en een link waarmee de klant de offerte kan goed- of afkeuren. Als de klant de offerte goedkeurt krijg je vanzelf een melding in AutomaaT GO. Wanneer je de Online Planning gebruikt kan de klant ook direct zijn onderhoud inplannen.


Online planning

Met de uitbreiding 'Online Planning' kun je eenvoudig een planmodule op je eigen website toevoegen. Zo kunnen je klanten eenvoudig een afspraak aanvragen voor onderhoud aan hun voertuig. Meer hierover lees je hier.