Nieuwe functies

• Offerte url
    In de email die u meestuurt met de (werkplaats)offerte kunt u via de code <<AcceptURL>> een link laten invoegen via waar de klant de offerte kan goed-/afkeuren.
  • iDeal-betalingen kunnen automatisch worden verwerkt
    Als u Mollie via API-key koppelt i.p.v. via Partner-ID dan kan de iDeal-betaling direct in uw boekhouding verwerkt worden.
  • WhatsApp-koppeling
    Aan het eind van de factuur kunt u kiezen om een bericht via WhatsApp te versturen. U dient hiervoor wel een koppeling te hebben met WhatsApp Web
  • Zoeken bij de KVK op nummer, naam of naw-gegevens
    Bij het veld KVK-nummer kan er ook op naam of naw-gegevens gezocht worden.
  • APK-data van voertuigen worden automatisch elke nacht gesynchroniseerd met het RDW * Alleen online
  • Automatische APK- en onderhoudsbeurtmailingen (x dagen van tevoren)
  • Automatische afspraak-herinnering (een dag van tevoren)
  • Verdere integratie Online Planning

Boekhouding

• Bankafschriften makkelijker in te lezen (via CAMT053)
  • Per mutatieregel het btw-soort aan kunnen passen
  • Automatisch doorrekenen van beginbalans en periodes
  • Rekeningen eenvoudig wijzigen via de drie blauwe puntjes rechts-bovenin het scherm
  • BTW-aangifte compleet vernieuwd

Andere veranderingen

• Rekeningen inboeken via apart scherm
  • Autofacturen wijzigen eenvoudiger
  • Speciale toetsen (zoals voorheen Ctrl + C om een factuur te crediteren) nu onder de drie blauwe puntjes rechts-bovenin het scherm